HORRORWALK I ADVENTUREPARK – Den hovedløse gru !!

I de gamle sumpe og skove der omringer Adventurepark i Hillerød, eksisterer der en urgammel magi ….

Hvert år – så længe vi kan huske – omkring Halloween kommer den hovedløse rytter tilbage fra døden og forvandler skoven til et vågent mareridt. Kun lys kan standse hans genopstandelse og forsegle ham endnu et år i den forbandede muld. Har du modet til at hjælpe os med at tænde de gamle fyr rundt i Adventurepark ?.

Men vogt dig ! Den hovedløse rytter har mange væsner og monstre i hans tjeneste og de vil gøre alt for at forhindre at de hellige værn bliver tændt, og jo tættere på midnat vi kommer desto tyndere bliver laget imellem vores verden og deres.

Opgave: I skal følge en rute rundt i parken på en 1km. og tænde lys på altrene der skal holde den mørke verden, med alle dens grufulde væsner fra at overtage kontrollen. På jeres vej vil i møde sære væsner, levende døde, hekse, skeletter osv….

Fra kl. 15-17 vil det være Horrorwalk i en børnevenlig version med mindre skræmmende aktører og effekter. Velegnet til familier og børn. Der er det også stadig dagslys/skumring.

Fra kl. 18-20 vil det være Horrorwalk for de hærdede- hvor der bliver skruet op for special effekts og uhygge, aktørerne er også klar til at give den mere ”gas”. Her har mørket sænket sig over skoven og kun lys fra jeres fakler viser vej.

For at undgå kø på ruten, vil vi i år sælge billetterne i tidsintervaller på 10 minutter, det skal I være opmærksomme på, når I køber billet. Mødetid i parken er senest 10 minutter før starttid på billet.

Der er stor belyst overdækket opholdsområde med bænksæt ved indgang/udgang. Her er der toiletter og mulighed for at købe sodavand, kaffe, cacao, varme toast og snack. Adgang fra kl. 14.30

Billetter: https://billetto.dk/e/horrorwalk-den-hovedlose-gru-billetter-361408/