Hardball – Airsoft arrangementer

Se vores faste tilbagevendene begivenheder, og de Nye sider for Rollespil og Hardball. Både rollespilskampagner og hardballarrangementer, er gennemtestede succeser i parken.

Airsoft eller hardball er et skydespil hvor du kan få prøvet dine Counter Strike evner af på en virkelig fysisk bane. Deltagerne skyder efter hinanden med 6mm. kugler af bio plastik, våbene er realistisk udformet, de ligner rigtige våben og har en en rækkevidde på 60-80 meter, afh. af model og indstillinger.

Vi tilbyder gratis opladning af batterier og gratis opfyldning af luft til deltagere med eget udstyr, og vi sælger både gas og kugler ved banen. I Danmark hører Airsoft/hardball under våbenlovgivning. Det betyder at man skal være 18 år for at spille på eget ansvar, eller mindst 16 år med skriftlig tilladelser fra en forælder/værge.

Toxic airsoft arrangementerne er for dem der ønsker at spille hardball med jævne mellemrum, og blive en del af det sociale sammenhold der er ved denne aktivitet. De åbne hardball arrangementer

Toxic Airsoft i Adventurepark afholdes hver weekend: https://adventurepark.dk/hardball

Rollespil arrangementer

Børne rollespil

Dragernes Dal er et rollespil for børn og voksne i alle aldre. Rollespillet finder sted i en eventyrverden med magi, mystiske væsner og de andre elementer vi kender fra fantasy genren. Alle kan deltage, men har man børn under 9 år anbefaler vi at en forældre deltager sammen med sit barn. .

Dragernes Dal afholdes hver måned: https://adventurepark.dk/dragernesdal

Voksen rollespil

For de store børn og voksne, og for de modige, tilbyder vi Zombie survival-rollespillet Devolution-Z. Devolution-Z et moderne zombierollespil med et simpelt mål: Du skal overleve. Måden du overlever på, er op til dig. Men hvis du først er død og blevet til en zombie er din eneste opgave at dræbe og smitte de andre overlevere. . Til at forsvare jer kan i bevæbne jer med Nerf våben og slagvåben (skumgummi).

Devolution-Z afholdes hver halve år: https://adventurepark.dk/devolutionz

Alle begivenheder bliver også slået op på vores facebookside: https://www.facebook.com/AdventurePark.dk/