Devolution Z

Træd ind i en Zombiefilm i 24 timer…

Devolution-Z et moderne zombierollespil med et simpelt mål: Du skal overleve. Måden du overlever på, er op til dig. Men hvis du først er død og blevet til en zombie er din eneste opgave at dræbe og smitte de andre overlevere.

Devolution Z er ikke for sarte sjæle. Alt fra indtjek af er nemlig in-game til spillets afslutning. Det vil sige at du i teorien kan nå at dø inden for de første 5 min. Alle ting du finder, må du tage med dig eller rykke rundt på. Finder du en bunke dæk? Ja, så er det op til dig hvad du gør med dem. Du kan kravle på bygninger eller i træer så længe du ikke ødelægger dem.

Hver person starter med begrænset udstyr. Det vil sige at der allerede fra start af, vil være mangel på for eksempel ammunition, mad og våben. Mad er inkluderet i prisen, men man får det kun udleveret, hvis man er i stand til at finde, eller stjæle det. Der vil dog være mad til alle som bliver til en zombie under spillet.

Reglerne:
Download de samlede regler. Inklusiv alt information om, hvad man må starte med, hvordan zombiesmitten fungerer mm.

Tid:
Devolution-Z bliver afholdt 2 gange om året, forår og efterår. Spilletiden er altid 24 timer. Fra lørdag klokken 12.00 til søndag klokken 12.00. Datoerne bliver slået op på vores facebook side i god tid.

Sted:
Spillet foregår i AdventureParks fantastiske område. 80.000m2 med skov, slette, åer, bakker, huse, ruiner og meget mere, inviterer til oplevelser du sent vil glemme.

GARANTI FOR DEN GODE OPLEVELSE

Flexibilitet

Åbent efter aftale: Vi kan afvikle events inde og ude hele døgnet.

Erfaring

Vi har udviklet og afholdt fornøjelses- og teambuildings-arrangementer
i ca. 20 år.

Kapacitet

Vi har en stor udendørs park med 80.000 m2 med en indendørs hal til afvikling af vores arrangementer.

Fokus på sikkerhed

Alle vores aktiviteter er godkendt og alle kunder er forsikret gennem os.