Om AdventurePark

Hvad er AdventurePark ?

AdventurePark er en 80.000 m2 stor udendørs eventpark. Konceptet er ud i naturen og løse opgaver, hvor man både skal bruge kroppen og hovedet. I den udendørs park har AdventurePark også et 540 m2 stort indendørs område. Aktiviteterne er discipliner fra adventuresportens verden, og de kan sammensættes så de passer til den enkeltes behov, for eksempel polterabend, fødselsdag, firmafest, lederkursus, teambuilding osv.

 

Hvem er AdventurePark ?

AdventurePark ledes af en lille gruppe livsnydere. Vores individuelle baggrunde er forskellige, men fælles for hele ledergruppen er at alle har mange års erfaring med oplevelsesevents, personalepleje og samarbejdskurser i Danmark og resten af verdenen. Ved siden af event arrangementerne og kurserne har ledergruppen også arbejdet med plejebørn, unge kriminelle, stofmisbrugere og handicappede.

 

Filosofien for AdventurePark

Kom ud og leg! Vi mener at gode oplevelser er den sikreste vej til et godt liv og en ubekymret hverdag. I det meste af verden er folk enige om, at et lykkeligt og positivt sind hænger sammen med et godt helbred. I AdventurePark har vi midler og viden til at berige jeres liv med positive oplevelser. Har I brug for et firma arrangement, eller en tur med venner og famillie, vil det være os en fornøjelse at tilbyde et arrangement, der kan glæde jer.

 

Planlægning i AdventurePark

Vi har valgt at have et stort udvalg af aktiviter, som kan kombineres på mange forskellige måder, afhængig af arrangementets formål. Det er meget vigtigt, at arrangementet fungerer som en helhed, og derfor lægger vi stor vægt på at finde den rette aktivitetspakke til hver enkelt gruppe. Vi sørger for at skræddersy et arrangement, så det passer til kundens forventninger og temperament. Dette resulterer i en samlet aktivitets pakke, der tilfredstiller alle typer kunder – eksempelvis børne-fødselsdag, firma events eller elite sportsholdet. De enkelte aktiviteter tilpasses desuden så sværhedsgrad og fysiske krav matcher kundens behov og ambitioner.

 

Sikkerheden i AdventurePark

Da vores aktiviteter er discipliner fra adventure- og ekstremsportens verden, er det oftest ikke noget vores kunder har den store erfaring med. Det er derfor vores ansvar at være ekstra opmærksom på, at arrangementet bliver afviklet sikkert og forsvarligt. Dette kan vi garantere ved at sørge for rigeligt med instruktører, der alle er grundigt uddannede. Baner, anlæg og udstyr bliver løbende efterset, og godkendt af tekniske eksperter (f.eks. Force Technologies) og politimyndighederne. Der er selvfølgelig alligevel tegnet behørig forsikring på alle vores aktiviteter. Denne kombination af forholdsregler, gør at vi kan tilbyde både underholdende og grænsesøgende oplevelser, hvor kvalitet og sikkerhed er i top.