Paintball

Priser pr. person:  1 time:2 timer:
Spil + 200 kugler300 kr.-
Spil + 300 kugler375 kr.400 kr.
Spil + 400 kugler-450 kr.
Spil + fri kugler400 kr.500 kr.

Ved 20+ deltagere tilbyder vi 10% rabat på vejledende priser.

 

Paintball i AdventurePark.

Velkommen til AdventureParks varierede udvalg af paintball baner. Paintball er en fantastisk sjov aktivitet, der kan spilles på mange niveauer. Derfor har vi valgt at have et varieret udvalg af paintball scenarier der kan tilfredsstille et hvert ønske.

Vi spiller med semiautomatiske paintballmarkører fra Tippmann og skyder med kvalitet paintballs fra en af verdens førende producenter. Når I spiller paintball i adventurepark, er I altid sikre på at få udleveret rent og nyvasket udstyr (sikkerhedsmaske og heldragt). Vi sætter en ære i at vores kunder forlader os med en god oplevelse.

 

Spillet.

Paintball er et holdspil, hvor det grundlæggende gælder om at fjerne modspillere fra banen, ved at markere dem med en farvemarkering, Måske er der lagt missioner ind i spillet, som holdet skal samarbejde om at fuldføre. Når alle modstandere er markeret, eller når missionen er fuldført, er spillet færdigt og alle gør klar til et nyt spil.

Alle spillere er udstyret med en paintballmarkør, der kan skyde med paintballs. De bærer en sikkerhedsmaske der dækker hele ansigtet og en heldragt. Der spilles i 2 eller flere hold på et afgrænset område (bane), der er tilpasset antallet af deltagere.

Lovgivning.

I danmark hører hardball og paintball under våbenlovgivning. Det betyder at man skal være 18 år for at spille på eget ansvar, eller mindst 16 år med skriftlig tilladelser fra en forælder/værge.

Som et alternativ for de yngre anbefaler vi vores populære Lasertag istedet. Lasertag er helt ufarligt og kræver ingen minimumsalder.

Praktisk info

  • Husk praktisk fodtøj til ujævnt terræn.
  • Det er ideelt med et tyndt lag tøj under heldragten (ski undertøj eller lignende).
  • Medbring evt. hue og handsker.

BOOK NU!