AdventurePark Paintball: Din garanti for kvalitet og sikkerhed.

 

Priser pr. person:  1 time:2 timer:
Spil + 200 kugler300 kr.-
Spil + 300 kugler375 kr.400 kr.
Spil + 400 kugler-450 kr.
Spil + fri kugler400 kr.500 kr.

Ved 20+ deltagere tilbyder vi 10% rabat på vejledende priser.

 

SuperPaintball afsluttede i 2004 aktiviteterne i København og fortsætter nu istedet med en stor paintball pakke i AdventurePark i Hillerød.

Vores paintball aktiviteter er baseret på mange års erfaring med både indendørs og udendørs paintball baner forskellige steder på Sjælland. Nu har vi valgt at fokusere 100% på paintball tilbuddet i AdventurePark, og kan tilbyde spil på store alsidige baner, alle med sikkerheden i top.

Scroll ned for at læse lidt om vores paintball tilbud. Du kan også klikke på billedet herunder, for at læse mere eller booke et paintball event hos AdventurePark.

Bane Overblik 1

Hvorfor Paintball hos Adventurepark?

I Adventurepark har vi flere store og varierede paintballbaner, så der er noget for enhver deltagers smag og temperament. Vi har kun kvalitetsudstyr (paintballskydere, paintballs, sikkerhedsmasker og dragter) fra de førende producenter på markedet. Vi har faglig stolthed, så vi sætter en ære i at alle vores kunder får den bedst mulige oplevelse ud af deres paintball arrangement.

Paintball er sjov og god motion.

Paintball er en fantastisk måde at lege og have det sjovt på, hvor man samtidig får dyrket noget motion. Det kræver ikke en super kondition at deltage i paintballspil, men man bruger mange muskler man normalt ikke bruger. På grund af de store mængder adrenalin, der bliver produceret i kroppen under et paintballspil, vil alle deltagere have en meget høj puls under hele arrangementet.

Paintball som teambuilding.

Paintball udmærker sig som en teambuilding aktivitet. Paintball er en hold aktivitet hvor de hold der kommunikerer bedst, og arbejder bedst sammen, oftest vinder deres kampe.

Inden kampen går i gang laver hvert hold en spilleplan, der skal følges bedst muligt for at holdet fungerer som en helhed. Afhængig af om man fører kampen eller er ved at tabe, skal hele holdet have evnen til at omstille deres spil indenfor kort tid. Det både kræver og udvikler samarbejdsevner mellem deltagerne.

Adventurepark har instruktører med international erfaring med turnerings paintball.

Paintball til polterabend.

Paintball er den ultimative polterabend aktivitet!
Når man spiller paintball er alle deltagere aktive samtidig, så der er ikke tilskuere eller ventetid på at prøve aktiviteten. Det er en super fælles oplevelse, der kan grines af og snakkes om mange år efter.

Adventurepark har mange års erfaring med polterabend arrangementer, og paintball er blevet en klassiker.

Skovbanen

Bane Overblik 2

Paintball Bane Overblik 3