Dragernes Dal, et stort eventyrligt rollespil i AdventurePark

Spillet:
Dragernes Dal er et rollespil for børn og voksne i alle aldre. Rollespillet finder sted i en eventyrverden med magi, mystiske væsner og de andre elementer vi kender fra fantasy genren. Alle kan deltage, men har man børn under 9 år anbefaler vi at en forælder deltager sammen med sit barn.

Tid:
Spillet finder sted 2. søndag i hver måned. Vi anbefaler at man møder ind klokken 10 så man kan gøre sig klar til når spillet begynder klokken 11. Spillet foregår fra 11.00-16.00 i vinterhalvåret og fra 11.00-17.00 om sommeren. Frokost er omkring klokken 13.00 men kan variere.

Sted:
Vi spiller i fantastiske omgivelser med bakker, huse, borg, skove og ruiner, på AdventureParks 80.000 m2 store område.

Baggrund:

I den magiske verden Elencia findes der mange fantastiske væsner og gådefuld trolddom. Dragernes dal rummer begge. Det siges at dragerne altid har søgt dalen når deres tid var ved at være forbi. Igennem århundreder har dalen været dragernes sidste rejsemål, men som tiden er gået er dragernes antal svundet ind. Disse mægtige væsner er blevet jagtet og dræbt eller drevet bort fra deres hjem for at gøre plads til andre, mindre racer.

Menneskene med deres store byer og systemer.
Ork-folk som lever i stammer på sletter og på bjerge.
Dværge med fantastiske byer under jorden.
Havfolk ved kysterne og i havene.
Granitanere, stenmænd, som lever på bjergenes kolde tinder.
Elverne i skove og enge, der stadig husker dengang dragerne regerede.

Historien:

Dragernes tid er forbi. De er af mange troet uddøde. Tilbage står det landskab de efterlader sig, og alle deres hemmeligheder. Mange ved at drager er samlere: magiske kræfter, skatte, viden, hemmeligheder eller en kombination af dem alle. I dragernes dal er der et utal af legender om de drager, der er kommet til dalen for at gemme deres skatte, og de eventyrere, der har måtte betale den ultimative pris, i jagten på hemmelighederne.

Den store koncentration af magi og død, fra dragernes skatte, og skeletter tiltrækker store mængder Mørkskabte. Væsner, som nægter at drage videre efter deres død. Er du en af de mørkskabte som drages til dragernes forbandelse, anført af en hidtil uset trussel? Er du en af grønhuderne, som jagter nyt territorium og magt? Måske en handlende dværg? Eller en fredsfavnende elver, som søger lykken i de ældgamle skove? Eller er du en eventyrer, der jagter dragernes magi og hemmeligheder – koste hvad det vil?


Historien udvikles løbende, og er du interesseret kan du se de opslag på facebook, der er lavet fra hver spilgang, som kort beskriver, hvad der skete ved spilgangen.

Er du istedet interesseret i et lukket arrangement for en mindre gruppe, henviser vi til vores mindre scenarier, der kan kan afvikles over få timer: Amok Væsnet (ude)Fyrstens Hjerte (ude) og Krabben og Klovnen (ude).

Ønsker I at få udviklet et andet rollespil, kan I kontakte os, så vi kan finde en løsning der passer jer.

GARANTI FOR DEN GODE OPLEVELSE

Flexibilitet

Åbent efter aftale: Vi kan afvikle events inde og ude hele døgnet.

Erfaring

Vi har udviklet og afholdt fornøjelses- og teambuildings-arrangementer
i ca. 20 år.

Kapacitet

Vi har en stor udendørs park med 80.000 m2 med en indendørs hal til afvikling af vores arrangementer.

Fokus på sikkerhed

Alle vores aktiviteter er godkendt og alle kunder er forsikret gennem os.