Børnefødselsdag, Konfirmation eller Blå mandag

Book Nu

AdventurePark tilbyder forskellige løsninger til et fantastisk sjovt og aktivt event for børn og unge.

Leder du efter indhold til en sjov dag med dine børn, eller skal der afholdes klasse komsammen for at styrke fællesskabet i dit barns klasse?

Vi har aktiviteter og færdige pakker for børn og unge i alle aldre, og har stor succes med at afholde total arrangementer med aktiviteter og forplejning.

Vi afholder børnefødselsdage hele året med aktiviteter og spisning, både ude og inde. Vi sørger for alt det praktiske, bare bring børnene til os, så kan I slappe af, mens I nyder deres grin og glæde.

Et meget populært valg for børn er vores Lasertag, som er både sjovt og tempofyldt. Børnene for altså brændt noget energi af på en god måde, og finder det sjovt og spændende at kæmpe i hold med disse ufarlige laserskydere.

I den mere seriøse ende kan vi anbefale en række rollespil, særligt udviklede for børn i alle aldre. Vi afholder en stor rollespils serie, med adgang for alle, første søndag i hver måned. For mindre lukkede grupper har vi nogle rollespils tilbud for børn, der kan findes i vores liste af børnevenlige aktiviteter.

Husk vi også har en særlig menu for børn, hvis I vil have lidt at spise til børnefødselsdag eller lignende.

GARANTI FOR DEN GODE OPLEVELSE

Tæt dialog med kunden

Vi hjælper gerne til med planlægningen, og vi kan kontaktes på tlf. morgen, middag og aften.

Instruktørerne

Alle instruktører i Adventurepark nyder samværet med børn, og er stadigt vilde med at lege. Det mærker børnene under arrangementerne.

Udstyret

Vi har specielt udstyr til børne arrangementerne, der er indkøbt og bygget til børnenes størrelse.

Stort udvalg af aktiviteter

Vi har mange sjove aktiviteter for børn. Lige fra simple boldspil og vores populære Lasertag til eventyrlige rollespil.