Åbne Hardball arrangementer hver weekend.

Airsoft eller hardball er et skydespil hvor du kan få prøvet dine Counter Strike evner af på en virkelig fysisk bane. Deltagerne skyder efter hinanden med 6mm. kugler af bio plastik, våbene er realistisk udformet, de ligner rigtige våben og har en en rækkevidde på 60-80 meter, afh. af model og indstillinger. Vi tilbyder gratis opladning af batterier og gratis opfyldning af luft til deltagere med eget udstyr, og vi sælger både gas og kugler ved banen. I Danmark hører Airsoft/hardball under våbenlovgivning. Det betyder at man skal være 18 år for at spille på eget ansvar, eller mindst 16 år med skriftlig tilladelser fra en forælder/værge.

Hele året afholder AdventurePark åbne arrangementer, hvor alle kan deltage, både grupper og enkelt personer. Alle betaler kr. 100,- i forsalg (eller kr. 150,- i døren) for at deltage, enten med eget udstyr, eller med udstyr de lejer af Adventurepark for kr. 350,- inkl. fri skud (kugler).

Spillene kan variere fra head to head (skyd din modstander) til missons spil, hvor der skal løses indlagte opgaver undervejs, udover at modstanderne skal nedkæmpes.

Et åbent arrangement varer 8 timer, og prisen er den samme, om I vælger at deltage alle 8 timer eller i kortere tid. Arrangementerne bliver afholdt enten lørdag aften/nat, med spil i de mørke timer, eller søndag formiddag/eftermiddag med spil i de lyse timer. Alle arrangementer og events bliver annonceret i vores Facebook gruppe.

Ønsker I at prøve spillet, men vil godt starte for jer selv i et lukket selskab, kan I booke et arrangement direkte ved AdventurePark. Læs nærmere her.

GARANTI FOR DEN GODE OPLEVELSE

Flexibilitet

Åbent efter aftale: Vi kan afvikle events inde og ude hele døgnet.

Erfaring

Vi har udviklet og afholdt fornøjelses- og teambuildings-arrangementer
i ca. 20 år.

Kapacitet

Vi har en stor udendørs park med 80.000 m2 med en indendørs hal til afvikling af vores arrangementer.

Fokus på sikkerhed

Alle vores aktiviteter er godkendt og alle kunder er forsikret gennem os.